Fietsen tussen Durme en Schelde (geannuleerd)

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 12 juli 2020 12u30 - 15u00
Parochiaal Centrum Hamme Sint-Anna - SINT-ANNASTRAAT , 9220 HAMME
Gezinsfietstocht van 30 of 50 km tussen de rivieren de Durme en de Schelde. Vertrek vanuit Hamme Sint-Anna en Zele met tussenstops in Overmere en Waasmunster

De tweede zondag van juli nodigen de Landelijke Gilden van het gewest Zele je uit op Fietsen tussen Durme en Schelde.

De Schelde en de Durme in de streek van Hamme en Zele vormen een prachtig decor voor fietsers. Rustige paden kronkelen mee langs de groene meanders van de twee rivieren. Landelijke wegen zoeken hun pad door weiden en akkers om de dorpen met elkaar te verbinden. Schorren, slikken en rietkragen, de dijken tussen water en polderland, de bloemrijke hooilanden, de knotwilgen en de populierenbossen, de weidse vergezichten,... Een uniek landschap gebeeldhouwd door het water. Met een rijk cultuurhistorisch verleden, een waardevolle natuur en een actieve en moderne landbouw. Een streek met een eigen gezicht dat Landelijke Gilden graag toont aan een breed publiek.

De gezinsfietstochten van 30 of 50 kilometer starten in het centrum van Hamme-Sint-Anna of Zele. Onderweg zijn er een drietal stopplaatsen waar de deelnemers even op adem kunnen komen, een hapje krijgen en een drankje kunnen nuttigen. Bij de aankomstplaats is er voor iedereen een royale portie spek met eieren.

Dit jaar staat in het teken van de 20ste verjaardag. Dit vertaalt zich al zeker in extra animatie op de stopplaatsen.

Praktisch

Vertrek
Parochiaal Centrum Hamme Sint-Anna en Parochiaal Centrum Zele
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Bassevelde
Prijs
€ 6,00
Prijs: volwassene € 5 in voorverkoop BE88 7372 2036 4441 (of € 6 bij inschrijving de dag zelf); kind € 3. Inbegrepen: routebeschrijving, verzekering, animatie, hapje op 2 stopplaatsen, portie spek met eieren bij aankomst.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

09 243 88 26